Zakelijk

Home / Zakelijk

Thuis in de financiële wereld

"FBD professionals verdienen het vertrouwen dat ondernemende klanten in hen stellen. Ze ontwikkelen zich voortdurend en zijn bij de tijd… altijd.”


De zakelijk financiële wereld verandert snel en continue. Dat vraagt om gepassioneerde en betrokken professionals die graag bijblijven. FBD biedt haar talenten het ideale platform om zich voortdurend te ontwikkelen. Dit doen we door het bieden van persoonlijke begeleiding, intervisie en praktijkgerichte opleidingen. Dat merkt u aan de sfeer intern, dat merkt u aan de tevredenheid van uw zakelijke klanten.

Aandacht die leidt tot de beste resultaten

Een ervaren Beoordelaar/fiatteur bedrijfsfinancieringen, een Specialist Complexe Financieringen, een Accountmanager of Financieringsspecialist Agrarisch, we stellen ze graag aan u voor. FBD-ers voelen zich ook thuis op managementposities, als (project) manager of teamleider. Ze adviseren, ondersteunen en dragen graag kennis over aan collega’s en ondernemers.

 

De juiste klik is waar het om draait

Jean Paul Meulendijks, FBD-regiomanager: “Mensen die namens FBD aan de slag gaan, kennen we stuk voor stuk. Heel belangrijk, want naast expertise is het de persoonlijke klik waar het om draait. Ook onze opdrachtgevers kennen we en de branche waarin zij opereren. Zo weten wij keer op keer mensen te leveren die in hun kracht staan en die de verwachtingen overtreffen.”

Uw persoonlijke contactpersoon bij FBD

Wilt u meer weten over samenwerking met FBD? Wij maken graag tijd voor u! Neem contact op voor kennismaking via info@fbdbankmensen.nl of bel:
* Erik Veurink, manager noord, 06 30 98 85 82
* Jean Paul Meulendijks, manager zuid, 06 51 01 50 91

® fbd bankmensen | Disclaimer