Particulier

Home / Particulier

Dicht bij de klant

"FBD-ers zijn de verbindende factor tussen klant en bank. Persoonlijke betrokkenheid en servicegericht werken staan daarbij voorop."


Wij leveren FBD professionals op zowel leidinggevende als uitvoerende rollen, op nagenoeg alle vlakken van de financiële dienstverlening. Zoekt u een professional binnen private banking, financieel advies, klantcontactcentrum of effectendienstverlening? Dan zijn wij graag de partner die u ontzorgt. Onze professionals floreren via FBD bij financiële en zakelijke dienstverleners door het hele land. Het zijn de verbindende factoren tussen de medewerkers onderling, klant én bank.

De juiste persoon op de juiste plaats

De professionals die namens FBD aan de slag gaan bij opdrachtgevers, kennen wij goed. Door persoonlijke begeleiding, intervisie en opleiding ontwikkelen zij zich voortdurend. Maar wij kennen ook onze klanten en de branche waarin zij opereren. Zo weten wij keer op keer mensen te leveren die in hun kracht staan en verwachtingen overtreffen. Die van zichzelf maar vooral die van u.

Oplossingsgericht

‘FBD onderscheidt zich door professionals te plaatsen die met hun expertise naadloos aansluiten bij de vraag van opdrachtgevers. Het is mijn opdracht om uw verwachtingen te overtreffen! Naast het uitvoeren van de reguliere werkzaamheden cq. projecten, maakt de professional van FBD ‘het verschil’.

Uw vaste contactpersoon bij FBD

Wilt u meer weten over samenwerking met FBD? Neem contact op voor kennismaking via info@fbdbankmensen.nl of bel met ons klantteam. Wij maken graag tijd voor u!

® fbd bankmensen | Disclaimer