Management & Control

Home / Management & Control

Tactisch sturen en beheersen

"FBD zorgt voor grip op financiën en processen. Als voorwaarde om gezond te blijven
en als middel om te groeien."


Financiële instellingen en verzekeraars, maar ook overheid- en zorginstellingen werken graag samen met FBD-professionals. Zij vervullen functies als Business controller of Compliance officer. FBD brengt u graag in contact met een (project) manager of teamleider die past in uw organisatie. Vraag ons ook als u op zoek bent naar een verandercoach.

De juiste koers

Zet FBD-professionals in voor proces control, cijfermatige en/of inhoudelijke analyses. Dat schept vertrouwen voor het uitzetten van de juiste koers. In een strategische brainstormsessie zorgt een FBD-er voor ‘tegenwicht’. Met een frisse blik op de organisatie, speelt hij graag ‘advocaat van de duivel’. Zo brengt u kansen en bedreigingen in kaart waar u anders mogelijk niet aan gedacht had.

Integer en weloverwogen

Afhankelijk van uw vraagstelling stellen wij u graag voor aan een goed opgeleide maar ook zeer ervaren professional. Iemand die volledig thuis is in de financiële wereld én waarmee u kunt sparren op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Staat u voor complexe keuzes, wilt u een weloverwogen besluit nemen, dan zijn deze gesprekken van grote waarde.

Graag verder praten?

Wilt u meer weten over samenwerking met FBD? Neem contact op voor kennismaking via info@fbdbankmensen.nl of bel met ons klantteam. Wij maken graag tijd voor u!

® fbd bankmensen | Disclaimer